Ontwikkelen woningen in Wehl

schedule 13 aug 2020
bookmark_border Nieuwbouw
create

Wij zijn verheugd u mee te delen dat wij medio Oktober beginnen met de bouw van prachtige woningen in Wehl.

De woningen zijn allemaal optimaal geïsoleerd en gasloos. Ze worden verwarmd middels een luchtwarmtepomp met een volledige vloerverwarming op de begane grond. En last but not least: door de zonnepalen die worden aangelegd, kan er energiezuinig geleefd worden.

Voordelen:

  • Woonwijk met een mix van verschillende woningtypes om het levendige en dorpse karakter zoveel mogelijk vorm en inhoud te geven.
  • Ruim en rustig wonen met het hele gezin
  • Openbaar vervoer, scholen, winkels en sportaccommodaties in de directe nabijheid.
  • Een groene bosrijke omgeving voor wandelliefhebbers op korte afstand.
  • Ontsluitingswegen Arnhem/Enschede binnen enkele autominuten bereikbaar

De plantage allee 39 (kavel 81)

Deze riet gedekte villa valt niet alleen direct op door de prachtige uitstraling, maar heeft ook nog eens heerlijk vrij uitzicht. De woning beschikt over acht kamers, twee badkamers en ligt op een kavel van maar liefst 755 m2.

*Onder optie*

Monniksmouw 3 (kavel 50)

Deze statige vrijstaande villa is ruim opgezet met een woningbreedte van circa 10 meter, beschikt over zes kamers en is gelegen op een kavel van maar liefst 662 m2.

Monniksmouw 16 (kavel 66)

Deze royale vrijstaande villa heeft mooie gestukadoorde gevels en een gebogen kap. Verder beschikt deze woning over vijf kamers en is gelegen op een kavel van maar liefst 548 m2.

Monniksmouw 18 (kavel 65)

Deze onder architectuur ontworpen royale vrijstaande villa heeft een prachtige donkere gevelsteen en een gebogen kap. Verder beschikt deze woning over vijf kamers en is gelegen op een kavel van maar liefst 643 m2.

*Onder optie*

Foto's zijn weergegeven op bovenstaand volgorde

arrow_back arrow_forward