Verken de ontdekkingsreis van Tiny houses met Reon Aannemers

Reon Aannemers bouwt Tiny houses! Dit zijn kleine huisjes tussen de acht en vierentwintig vierkante meter groot. Ze worden steeds populairder in Nederland vanwege de vrijheid die ze bieden. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw zijn wij klaar voor deze nieuwe uitdaging!

schedule 13 feb 2024
bookmark_border Laatste nieuws
create

Heb je wel eens gehoord van die super efficiënt ingerichte huisjes, tussen de acht en vierentwintig vierkante meter? Ze worden ook wel 'Tiny houses' genoemd en ze zijn steeds meer een begrip aan het worden in Nederland. Mensen vinden hun vrijheid in deze alternatieve benadering van wonen. Met meer dan 40 jaar aan bouwexpertise in huis gaan wij bij Reon Aannemers geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, we zijn klaar voor nog meer fantastische projecten zoals het bouwen van Tiny houses.

‘Wij zochten een partij die de hele bouw uit handen nam voor ons zelf bedachte Tiny house en we vonden Reon Aannemers. Zij denken super goed met ons mee en we hebben veel vragen bij ze neer kunnen leggen omdat ze erg toegankelijk en ervaren zijn.’

Deze woorden van tevreden klanten spreken boekdelen. Bij Reon Aannemers nemen we niet alleen de bouw uit handen, maar begeleiden we het hele proces tot in de puntjes. Het resultaat? Blije Tiny house eigenaren en kwalitatief hoogwaardige, duurzame woningen.

Onze allereerste Tiny house is prefab gebouwd in onze werkplaats, succesvol geleverd en gemonteerd op de locatie in Wijnbergen, Doetinchem. Tiny Houses vertegenwoordigen niet alleen een efficiënte manier van wonen, maar ook een levensstijl die draait om minimalisme, duurzaamheid en vrijheid. Bij Reon Aannemers begrijpen we deze filosofie en zetten we ons in om de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken. Volg ons op Instagram (@reon_aannemers) en verken de reis van Tiny houses met Reon Aannemers.