Timmerman bouwplaats

WIJ ZOEKEN JOU!

Timmerman bouwplaats

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een gemoedelijk en professioneel familiebedrijf die bekend  staat om zijn jarenlange vakmanschap en goed werkgeverschap?

Bij Reon aannemers zorgen wij goed voor onze mensen. We zijn een betrokken en sociale werkgever  en blijven kijken naar hoe we jouw talent optimaal kunnen inzetten. Wij zijn flexibel en geven jou  vrijheid in je werk omdat vertouwen voor ons voorop staat. Opdrachtgevers werken graag met ons  samen omdat we naast het leveren van kwalitatief goed werk, de sfeer in ons team gezellig en  aangenaam is. We hebben een vrij jong team, zijn collegiaal en de lijntjes zijn kort; we denken altijd  met je mee in goed overleg. Dit in combinatie met deskundig vakmanschap zorgt voor tevreden  opdrachtgevers en werknemers.

Reon aannemers is een professioneel familiebedrijf en ruim 40 jaar een begrip in Spankeren, Dieren  en omgeving Doetinchem. Het bedrijf is méér dan bouwen alleen; het is actief op het gebied van  verbouw, renovatie en onderhoud. De opdrachtgever, vaak particulier, staat centraal. Iedere opdracht  is uniek in de vrije sector. Deskundigheid en duurzame relaties zorgen ervoor dat Reon aannemers  groeit en blijft groeien.

Ben jij:
> Een ervaren timmerman die het prettig vindt zelfstandig te werken in een (relatief klein) team, met  vaste collega,
> Verantwoordelijk, communiceer je duidelijk en vind je het leuk om naast houtbewerkende  werkzaamheden ook te coördineren,
> In staat tekening te lezen en op basis van een tekening te werken,
> Door jouw jarenlange ervaring bekwaam om timmerlieden aan te sturen op de bouwplaats,
> Minimaal in het bezit van een afgeronde diploma in de richting van timmerwerk of interieuwbouw, 
> In het bezit van een VCA diploma, rijbewijs B en eigen vervoer (loon is comform CAO bouw &  infra).

Voldoe jij aan deze punten en word je er ook blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer door je CV en motivatie te mailen naar info@reonaannemers.nl. Ben je nog niet zeker of  dit helemaal bij je past, bel Siebe (06-174 47 987) en loop een (halve) dag mee. Ben je niet zo van  het schrijven, breng je CV langs en proef meteen de sfeer. Laat het ons wel even weten, zodat de  koffie klaar staat.