Verduurzamen

Verduurzamen staat centraal in al onze projecten. We geloven dat een duurzame aanpak niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook aan een comfortabeler en gezonder woonklimaat in huis. Daarom isoleren we niet alleen vloeren om warmteverlies te minimaliseren, maar ook tussenvloeren, daken en zelfs dakramen. Dit doen we met de meest natuurlijke duurzame materialen en we voorzien je van advies over relevante subsidies.

Als lid van Bouwend Nederland zijn we toegewijd aan het promoten van duurzaam bouwen, met jaarlijkse seminars en deelname aan beurzen over verduurzaming.

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector en kijken samen met jou naar jullie energieverbruik en welke installatietechnische maatregelen je kunt nemen om je woning verder te verduurzamen. We houden ons strikt aan de richtlijnen die door de overheid zijn opgesteld, zoals de eisen voor vloerisolatie, zoals te vinden op de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

We gaan graag met jou in gesprek over de voordelen van verduurzaming en geven je een gedegen advies, niet alleen ten gunste van het milieu maar ook voor jouw en jullie gezondheid en portemonnee. Op deze manier creëren we een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Wat wij doen aan duurzaamheid:

  • Gebruik maken van duurzame materialen, zoals FSC-hout
  • Vooral werken in onze eigen regio, CO2-uitstoot blijft tot een minimum beperkt
  • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector als lid van Bouwend Nederland
  • Bij ieder nieuw project nemen we verduurzaming mee, van advies tot uitvoering