Een begrip als aannemer in regio Dieren

Reon Aannemers is sinds 1979 een begrip in Spankeren, Dieren en omgeving Doetinchem. Ooit begonnen met één medewerker en een aantal eenvoudige machines, groeiden we door de jaren heen uit tot een volwassen onderneming met een ervaren team werknemers. Dankzij een trouwe kring van relaties en opdrachtgevers in onze regio kon onze onderneming telkens groeien.

Van dakkapel tot bedrijfspand

Bij Reon Aannemers kloppen klanten sinds jaar en dag voor een brede waaier van opdrachten aan. In de kern focussen wij ons op vier hoofdactiviteiten:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Renovatie

Denk in het kader van onze dienstverlening zowel aan het plaatsen van een dakkapel als aan het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand. Ons ervaren team zorgt er tijdens het gehele proces van ontwerp tot oplevering voor dat u professioneel wordt begeleid. U, als klant, staat gedurende dat proces centraal. Wat zijn uw wensen en eisen? Reon Aannemers luistert en zorgt voor een praktische realisatie van uw plannen.

Bouwvergunningen en milieuwetten

De organisatie, werkvoorbereiding, begeleiding en realisatie zijn bij ons in goede handen. Behalve de planning en de bouw nemen wij u namelijk ook het administratieve traject uit handen. Reon Aannemers regelt bijvoorbeeld bouwvergunningen en zorgt ervoor dat de geldende milieuwetten worden nageleefd. Reon Aannemers levert haar projecten turn-key op.

Overige producten en services

Behalve voor bouwkundige noviteiten of aanpassingen kunt u bij ons ook terecht voor de vervaardiging van maatwerkproducten. Denk daarbij onder meer aan interieurs, maatkeukens en kozijnen. Ook verzorgen we bouwkundige inspecties en verrichten we montagewerkzaamheden aan onder meer bruggen, vlonders, trappen en pergola's.

Onze visie

Als lokale aannemer is REON Aannemers sterk in haar omgeving verankerd. Wij vinden dat belangrijk. Alleen op die manier kun je immers daadwerkelijk voeling houden met zowel klanten als uitgevoerde projecten.

Bij REON Aannemers hebt u bovendien altijd een vast aanspreekpunt. Ook in dat opzicht tonen we onze betrokkenheid bij u als opdrachtgever.

Waarom we dat allemaal belangrijk vinden? Omdat wij geloven in duurzame relaties. Natuurlijk willen we graag een dakkapel bouwen. Maar als u twee jaar later uw badkamer gaat renoveren, willen we graag dat u ons terugbelt. Daarom is het niet uw opdracht, maar bent u als opdrachtgever voor ons de spil om wie het draait. U staat centraal.

Onze werkwijze

Onze vestiging in Spankeren is de centrale locatie van waaruit alle werkzaamheden van REON Aannemers worden uitgevoerd. We beschikken over een grote hal met dito machinepark, waarin tal van werkzaamheden voorbereid en materialen bewerkt kunnen worden. Tevens bevindt zich in dit pand het kantoor, waar onder meer de werkvoorbereiding plaatsvindt.

Aangrenzend heeft REON Aannemers een omvangrijk magazijn tot zijn beschikking. Doordat we te allen tijde benodigde materialen uit onze eigen voorraad kunnen meenemen, besparen we voor u als opdrachtgever tijd en geld. REON Aannemers laat zich niet voor niets voorstaan op een zeer efficiënte planning bij al haar werkzaamheden. Dit om het ongemak tijdens een verbouwing of renovatie voor u tot een minimum te beperken. Ook tijdens het proces van een verbouwing in een bestaande situatie zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk hinder van de omstandigheden ondervindt. Wij garanderen u dat de dagelijkse gang van zaken gewoon zijn loop kan hebben.

Mocht u overigens zelf graag een handje helpen bij een verbouwing of renovatie, dan bieden we u daartoe alle ruimte. Wilt u bijvoorbeeld meehelpen met slopen? Wees welkom! We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Duurzaamheid

Op geheel eigen wijze geeft REON Aannemers vorm aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam bouwen. Het geheim van een duurzaam en energiezuinig pand zit 'm natuurlijk in lage rc-waardes. Hoe beter de isolatie, hoe minder het energieverbruik, hoe minder vervuilend. Natuurlijk maken we gebruik van FSC-hout. En natuurlijk werken we vooral in onze eigen regio, zodat de CO²-uitstoot als gevolg van uitlaatgassen tot een minimum beperkt blijft. Maar de crux is en blijft het duurzame pand zélf. Met ons lidmaatschap van Bouwend Nederland zetten we daar nog eens een dikke streep onder.