Reon Aannemers is al sinds 1979 een begrip in Spankeren, Dieren en de omgeving van Doetinchem. Gestart met slechts één medewerker en een handvol eenvoudige machines, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een volwassen onderneming met een ervaren team van medewerkers. Onze groei hebben we te danken aan een loyale kring van relaties en opdrachtgevers in onze regio. Wij vinden het essentieel om stevig geworteld te zijn in onze omgeving. Alleen op die manier kunnen we echt verbonden blijven met zowel de klant als de projecten die we uitvoeren.

Mensen en onze duurzame relatie staan centraal,
niet het project.

Wat wij doen voor jou

Altijd één vast aanspreekpunt hebben tijdens het hele bouwproces, daar zorgen wij voor. Wij stemmen al jouw wensen af met andere leveranciers, zodat jij alleen met ons te maken hebt. Net zo duidelijk toch! Bij ons kan je terecht voor een breed scala aan opdrachten. Onze kernactiviteiten omvatten:

> Verbouw

> Renovatie/ Onderhoud

> Tiny houses

> Verduurzamen

> Nieuwbouw

Wij werken altijd en continu aan duurzame relaties. Natuurlijk willen we graag een dakkapel voor je bouwen. Maar als je twee jaar later besluit jullie badkamer te renoveren, willen we dat je ons opnieuw belt. Daarom draait het bij ons niet alleen om de opdracht, maar sta jij, als opdrachtgever, centraal.

Familiebedrijf, gemoedelijk en goed werkgeverschap

Als familiebedrijf staan we bekend om onze gemoedelijke sfeer en professionele aanpak, waarbij goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat. Als onze werknemers tevreden zijn merk je dit als klant ook.

We hechten er waarde aan dat onze medewerkers vrijheid en verantwoordelijkheid hebben in hun werk zodat ze in hun kracht staan en hun werk met passie kunnen uitvoeren. Wil je de sfeer eens proeven? Of even sparren? Neem contact met ons op.

Bouwvergunningen, Maatwerkproducten en aanvullende diensten

Bij Reon Aannemers doen wij meer dan bouwen alleen, ook voor het administatieve traject kun je op ons rekenen. Wij verzorgen onder andere bouwvergunningen en houden rekening met de geldende milieuwetten.

Naast bouwkundige projecten bieden wij ook maatwerkproducten aan, zoals interieurs, maatkeukens en kozijnen. Daarnaast verzorgen we bouwkundige inspecties en voeren we montagewerkzaamheden uit aan onder meer bruggen, vlonders, trappen en pergola’s.