Timmerman productie houtskeletbouw

WIJ ZOEKEN JOU!

Timmerman productie houtskeletbouw

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een gemoedelijk en professioneel familiebedrijf die bekend staat om zijn jarenlange vakmanschap en goed werkgeverschap?

Bij Reon aannemers zorgen wij goed voor onze mensen. We zijn een betrokken en sociale werkgever en blijven kijken naar hoe we jouw talent optimaal kunnen inzetten. Wij zijn flexibel en geven jou vrijheid in je werk omdat vertouwen voor ons voorop staat. Opdrachtgevers werken graag met ons samen omdat we naast het leveren van kwalitatief goed werk, de sfeer in ons team gezellig en aangenaam is. We hebben een vrij jong team, zijn collegiaal en de lijntjes zijn kort; we denken altijd met je mee in goed overleg. Dit in combinatie met deskundig vakmanschap zorgt voor tevreden opdrachtgevers en werknemers.

Reon aannemers is een professioneel familiebedrijf en ruim 40 jaar een begrip in Spankeren, Dieren en omgeving Doetinchem. Het bedrijf is méér dan bouwen alleen; het is actief op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud. De opdrachtgever, vaak particulier, staat centraal. Iedere opdracht is uniek in de vrije sector. Deskundigheid en duurzame relaties zorgen ervoor dat Reon aannemers groeit en blijft groeien.

Ben jij:

> Een ervaren timmerman of beginnende vakman die alle facetten van het vak wilt leren,
> Iemand die het leuk vindt aan uniek projecten te werken (dus geen massa productie),
> Het prettig vindt (zelfstandig) te werken in een klein team in onze werkplaats,
> Creatief in het oplossen van problemen,
> Een persoon die met gemak technische tekeningen leest en werkt op basis van deze tekeningen,
> Minimaal in het bezit van een (afgeronde) diploma in de richting van timmerwerk of interieurbouw,
> In het bezit van een VCA diploma, rijbewijs B en eigen vervoor (loon is comform CAO bouw en infra)

Voldoe jij aan deze punten en word je er ook blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer door je CV en motivatie te mailen naar info@reonaannemers.nl. Ben je nog niet zeker of dit helemaal bij je past, bel Siebe (06-174 47 987) en loop een (halve) dag mee. Schrijf je niet graag, kom dan langs en proef meteen de sfeer. Laat het ons wel even weten, zodat de koffie klaar staat.